Igrač završio legendarne N64 naslove za 51 minutu

Igrač završio legendarne N64 naslove za 51 minutu

U zadnje vrijeme smo svjedoci sve popularnijeg trenda brzog završavanja igara. Poznate i manje poznate igre za koje prosječnom igraču trebaju sati, dani i tjedni neki završavaju u minutama. Dosada smo vidjeli svakakve podviga, no ovaj je možda nadmašio sve njih.

Super Mario 64, The Legendo of Zelda: Ocarina of Time i GoldenEye 007 su jedne od najboljih i najutjecajnijih igara svoje generacije, definitivno su najbolje igre koje su izdane na Nintendu 64, a mnogi će reći i da su vrhunac svojih franšiza (koje broje desetke naslova). Nama nešto starijima su pružale sate i sate zabave u lokalnim videotekama, a kasnije i kod kuće, no Karl Jobst je odlučio završiti sve tri u manje od sat vremena.

Jobst je uživo na Twitchu streamao svoj podvig, a snimka je naknadno postavljena na YouTube. Sve tri igre su igrane na originalnoj konzoli sa običnim kontrolerima i nisu korištene nikakve šifre, no iskorištavale su se neke „cake“ koje su bile česte u igrama tog doba. Na kraju je sve uspio završiti za 51 minutu, što je iznenadilo i njega samog.

Ako želite vidjeti još brzih prelazaka svakako pogledajte one za Half-Life, Super Mario, Tony Hawk’s Pro Skater 2 i Fallout 3.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 00:39