Fallout 3 završen za manje od 24 minute

Fallout 3 završen za manje od 24 minute

Fallout 3 je svakako jedna od onih igara u kojima se lagano možete izgubiti i zapravo je iskustvo koje ne treba požurivati, već guštati. Bez obzira na to BubblesDelFuego ga je uspio završiti za manje od 24 minute.

Naravno on je sa vremenom od 23 minute i 55 sekundi postavio svjetski rekord, a njegovo postignuće možete pogledati na donjem videu.

Ako ste video u cijelosti pogledali, sigurno ste primijetili neke neobične tehnike koje su korištene prilikom igranja. Kao što možete vidjeti ovdje, za Fallout 3 brze prelaske se koriste tehnike guranja NPC likova kako bi došli do zadane destinacije brže, te preskakanje dijaloga korištenjem quick save i quick load opcija. Drugim riječima ovaj brzi prohod izgleda znatno drugačije od načina na koji se igra inače igra. Iznenađujuće je prohodu pomoglo pravocrtno trčanje, kao učinkovit način kretanja.

U ovom dokumentu možete pratiti najbolje vremena u prelasku Fallouta 3. Vrlo vjerojatno se korisnika BubblesDelFuego neće često viđati u budućnosti jer je i sam u opisu videa izjavio – “Solidno, neću pokušavati popravljati osim ako se ne pronađe neka velika novina ili ako rekord prestigne dobra konkurencija.”

Na ovaj način se i Fallout 3 pridružuje brojnim brzim prohodima poput nedavno objavljenog Super Maria ili Half-Lifea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:31