Blizzard očekuje da Hearthstone nastavi uspjeh WoW-a

Hearthstone svjetsko prvenstvo ima nagradni fond od 250 000 dolara

World of Warcraft se i nakon 10 godina drži odlično među hrpom novih igara, a iako je broj pretplatnika opao, on je još uvijek veći od mnogih novih MMORPG igara. No jasno je da je WOW neće moći još dugo vremena držati veliki broj ljudi u igri, a sada Blizzard polaže nade u Hearthstone u kojem sudjeluju svi heroji Warcrafta.

“Univerzalno dobivamo povratne informacije da su naše cijene vrlo darežljive”, rekao je producent Yong Woo za IGN. “Za nas je to vrlo važno. Što se nas tiče, ovdje smo na duge staze. Ne želimo samo brzo zaraditi. Želim igrati i raditi na Hearthstoneu i nakon 10 godina, a zbog toga, umjesto da se fokusiramo na trenutnu zaradu, Hearthstone je napravljen kako biste ga igrali onako kako vi želite”, dodao je Yong.

Hearthstone je zasada uspio privući veliki broj igrača, a s dodatkom iOS verzije igre se isti samo povećao. Već su odigrani turniri s velikim nagradnim fondovima, izašla je i prva ekspanzija za igru, a ostaje vidjeti može li igra s kartama zaista zadržati veću publiku kroz dug period vremena kao što je to učinio WOW.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:16