Blizzard objasnio što je Veteran Edition; ništa od besplatnog WOW-a

Velika sniženja World of Warcraft i Starcraft 2 igara!

Nakon što su neki igrači vidjeli kako se u World of Warcraftu spominje “Veteran Edition”, na Internetu su se počele širiti glasine o mogućoj besplatnoj verziji igre. Kako bi zaustavili glasine, iz Blizzarda su odlučili progovoriti o ovoj “posebnoj ediciji”.

Kako piše manager za odnose s javnošću, Bashiok, igrači koji nikada prije nisu igrali WOW, imaju pravo na besplatni Starter Edition koji mogu igrati koliko ih je volja, a nešto slično ne postoji za igrače koji su prestali igrati te se nakon nekog vremena vraćaju u igru.

S nadolazećom 6.1 nadogradnjom za World of Warcraft, Blizzard će sve neaktivne račune prebaciti u Starter Edition, sa svim postojećim restrikcijama.

Jedina razlika je, piše Bashiok, što će se bilo koji lik ispod 20. levela moći pridružiti guildu ukoliko je neki od postojećih likova već član istog guilda.

Ovaj “mod” ima kodno ime “Veteran”, no termin se najvjerojatnije neće koristiti u novoj nadogradnji. “To će jednostavno biti osnovno stanje svih računa koji trenutno nemaju aktivnu pretplatu”, rekao je Bashiok.

Blizzard i dalje nema nakanu mijenjati svoj poslovni model, što ima smisla uz toliki broj aktivnih igrača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:49