Watch Dogs dobiva nastavak kroz eKnjigu

Watch Dogs dobiva nastavak kroz eBook

//n/Dark Clouds je naziv eKnjige koja će izaći zajedno sa Watch Dogs igrom 27. svibnja, objavio je Ubisoft. Iako izlaze u isto vrijeme knjiga bi se trebala nadovezati na priču igre, odnosno nastaviti tamo gdje je igra stala.

Autor knjige neobičnog naziva je John Shirley. Knjiga je tehno-triler koji prati Micka Wolfea, bivšeg vojnika koji nađe usred Chicagovog nasilnog tehno podzemlja. Sadržavat će i poznate likove koje upoznate kroz igru, one koji se samo spominju, ali ih nikad ne vidite, a također i neke posve nove.

Shirley je priznati autor sa više od 30 knjiga i zbiraka kratkih priča iza sebe, koje uključuju i tiskane prerade igara, stripova i filmova. Neka djela mu spadaju i pod cyberpunk žanr, zbog čega je i prikladno odabran za svijet Watch Dogsa. Iz Ubisofta su također poručili da je //n/Dark Clouds zamišljen u developerskom studiju, te da Shirley ima “potpuni pristup” timu iz Montreala.

eKnjiga će biti dostupna na engleskom, španjolskom, njemačkom i francuskom jeziku u dva digitalan oblika – klasična eKnjiga i posebna verzija sa interaktivnim slikama i videima. Više informacija o ovom projektu možete naći na službenim stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:17