U pripremi dosad najveći Dragon Age: Inquisition patch koji zahtijeva beta testiranje

Dragon Age: Inquisition je u prodaji od kraja studenog prošle godine, a dosada su izašle već četiri službene zakrpe. Naravno, to je odlična stvar jer izdavač pazi na svoju igru, a ono što je još bolje je vijest da stiže i peti patch koji će biti najveći dosada.

Naime, ova zakrpa je toliko velika da BioWare planira pokrenuti posebno beta testiranje samo radi toga. Budući da je puno posla pred razvojnim timom, krpanje igre bi moglo potrajati i nekoliko tjedana, a upravo tu će pomoći igrači koji će se uskoro moći prijaviti za privatno beta testiranje.

Inquisition Patch 5 će ispraviti mnoge od grešaka koje su dosad pronašli igrači. Osim toga, bit će omogućeno dodavanje dodatnih tipki na miš, a bit će predstavljen i auto-attack tipka za single-player. Na kraju, povećava se i kvaliteta shadera što znači mogućnost bolje grafike, a bit će dodana i mogućnost mijenjanja veličine prikaza titlova u igri.

dragon-age-inquisition-black-emporium
U pripremi dosad najveći Dragon Age: Inquisition patch koji zahtijeva beta testiranje

Sudionici testiranja će imati pristup misterioznoj podzemnoj trgovini Black Emporium gdje će biti moguće otkriti artefakte, kupiti oružje i razne dodatke te promijeniti svoj glas i izgled koristeći novi alat Mirror of Transformation.

Nova zakrpa će donijeti i mogućnost zajedničkog spremanja predmeta u Undercroft Skyhold kao i mogućnost mijenjanja boja oklopa.

Zaista mnogo stvari za sve Dragon Age: Inquisition igrače, a ukoliko i sami želite testirati ovaj patch, budite spremni jer će uskoro biti otvorene prijave na Dragon Age Keepu. Valja napomenuti da je beta dostupna samo za PC igrače.

dragon-age-inquisition-boja-oklopa
U pripremi dosad najveći Dragon Age: Inquisition patch koji zahtijeva beta testiranje
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:22