Titanfall će imati NPC čudovišta

Čini se kako će nadolazeći FPS Titanfall u borbama osim pješaka i mechova, također imati i NPC čudovišta. IGN, portal za multimediju, se dokopao knjige Art of Titanfall u kojoj se mogu vidjeti detalji vezani za oružja, mape, priču, a kako se ispostavilo i razne beštije koje će se slobodno kretati mapom.

Uz same skice i nacrte može se također naći i dosta objašnjenja vezanih za sadržaje u igri.

titanfall-art
Titanfall će imati NPC čudovišta

Tako znamo da će čudovišta “šetati ili letjeti mapama bez uplitanja dok se igrači ne upletu u njihovu rutinu, dok će neka pak napasti ako ih mrko pogledate”. Ovim su se potvrdile glasine da će postojati još A.I. faktora prisutnih u borbama uz već najavljenje Grunts i Spectre klase. Sa svim raznim aspektima koji će moći utjecati na ishod borbe čini nam se kako igra neće previše patiti od maksimalnih 12 igrača na mapi.

Uz manja čudvišta koja će biti na mapama, također ćemo imati priliku vidjeti i Leviathan čudovišta, koja zapanjuju svojom veličinom, ali ona neće ulaziti na mape, što je malo razočaravajuće, no uvijek postoji mogućnost da se kroz neki budući DLC otključa npr. lov na ogromna čudovišta koja bi onda postala interaktivna.

titanfall-leviathan
Titanfall će imati NPC čudovišta

Mape koje su nedavno igrači otkrili u beta testiranju su također u knjizi potvrđene, te su im otkrivena imena. Za sve one koji nakon konstantnih vijesti žele Titanfall što prije zaigrati, preporučujemo da provjerite svoju PC konfiguraciju, te obilježite 11. ožujak na kalendarima kada igra i službeno kreće u prodaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:11