The Witcher 3 informacije i novi screenshotovi

CD Projekt RED je odlučio podijeliti par riječi o novom Witcheru od kojeg se očekuje da spoji otvoreni svijet sa RPG-om kojeg vodi odlična priča s Geraltom u glavnoj ulozi.

The Witcher 3: Wild Hunt će tako biti prepun važnih odluka za igrača koje će utjecati na priču te na taj način stvoriti posebnu atmosferu ovisno o odluci igrača. Priča će se vrtjeti oko Geralta koji odlazi u potragu za svojim voljenima, a tijekom njegove avanture ga očekuju i razni konflikti. Igrače očekuju jedinstveni svjetovi, svaki sa svojim posebnim nezaboravljivim likovima. Otvoreni svijet u kojem ćete se nalaziti će biti i do 30 puta veći od onog iz The Witcher 2, a za prelazak glavne priče će biti potrebno oko 50 sati te dodatnih 50 sati za prelazak dodatne priče što će se svidjeti svakom pravom fanu RPG igara.

Na screenhotovima možete vidjeti otok Skellige koji će biti jedno od mjesta koje će Geralt morati posjetiti; treba napomenuti kako screenshotovi dolaze iz rane verzije igre te ćemo u budućnosti vidjeti još bolje slike iz The Witcher 3: Wild Hunt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:22