Stiže nam novi Unreal Tournament

Stiže nam novi Unreal Tournament?

Tako je, nakon godina i godina bez njega uskoro ćemo napokon zaigrati Unreal Tournament, tatu (uz Quake) svih ostalih multiplayer pucačina i jedan od najuspješnijih serijala svih vremena.

Za one koji još uvijek čitaju, a ne igraju stari UT kako bi se podsjetili ove legende evo još malo informacija. Vijest o novom naslovu je objavio sam potpredsjednik Epic Gamesa, Mark Rein. On je na Twitteru objavio “Ja volim Unreal Tournament, tako sam uzbuđen što se vraća”, da bi zatim dodatno potvrdio na pitanja sa “Da UT se vraća” gdje je također ostavio link za Twitch korsnički račun koji Epic koristi za Unreal Engine gdje će biti objavljena budućnost UT-a u četvrtak, 8. svibnja u 20:00 po našem vremenu.

O kakvoj se budućnosti točno radi možemo samo nagađati. Špekulira se kako će novi UT zapravo biti prikaz svega što je Unreal Engine 4 u stanju učiniti, na sličan način na koji je to svojevremeno napravio Gears of War za Unreal Engine 3. Budućnost bi također mogla biti i na konzolama odnosno (u gorem slučaju) na mobitelima, no iako konzolaška verzija možda i bude objavljena teško da će iz Epica ostaviti na cjedilu tolike igrače na PC-u koji su od njih napravili ovo što su danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:39