Profesionalni igrač LoL-a igra i iz bolnice

Profesionalni igrač LoL-a igra i iz bolnice

Svi koji vole video igre su sigurno nekad otkazali/odgodili neku obavezu ili izostali sa posla/škole zbog nove igre koju su dugo čekali. Neprospavane noći su normalna stvar, a s vremena na vrijeme lagali ste da ste bolesni. Ako ste zbog toga mislili da ste pro gamer, onda pročitajte ovo…

Hai Lam je profesionalni igrač League of Legendsa koji je završio u bolnici jer mu je kolabiralo plućno krilo, ali to ga nije spriječilo da sa svog laptopa pomogne svojoj ekipi. Inače, Lam igra za Cloud 9, LoL ekipu iz sjevernoameričke regije koju sponzoriraju velika imena kao što su Logitech i Alienware. Na svom Twitter profilu je objavio kako zbog kolabiranog plućnog krila ne može biti sa ekipom na All-Star eventu u Parizu, no to ga nije spriječilo da igra i streama iz bolničkog kreveta.

Na svu sreću Lam će se u potpunosti oporaviti, a njegova će se ekipa morati snaći bez njega ovog vikenda na turniru. Bez obzira što je to njemu posao teško je zamisliti nekoga da u situaciji u kojoj se našao Lam postupi isto. Većini bi oporavak bio na prvom mjestu, ali čini se da je nekima igranje itekako bitno. Kao kolege gameri (iako nismo niti približno u istim kategorijama) želimo Lamu brz oporavak i vraćanje na LoL scenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:54