Portal dobiva remake

Portal dobiva remake

Odlična vijest za sve ljubitelje Portala, originalna igra iz 2007. godine dobiva facelift. Portal: Alive and Kicking je “potpuni remake i redizajn” Portala 1 u verziji Source enginea korištenoj u Portalu 2. Svi oni koji su možda igrali nastavak, ali im se original čini zastarjelo se također možda neđu među mnogobrojnim budućim igračima.

Mod koji je dobio zeleno svijetlo od strane Steam communitya ima podršku i Jeepa Barnetta, dizajnera u Valveu i jednog od kreatora projekta Narbacular Drop. “Svaka točka na svakoj površini je bila pregledana u najsitnije detalje. Ne samo da igra vizualno izgleda kao Portal 2, već je poboljšana i interakcija za jednostavnije puzzle”.

Novi mod će tako između ostaloga sadržavati i napredne mape bazirane na sobama 13-18, no sa “novim izazovima i izgledom koji će “posuditi Old Aperture” vizualnu temu”. Soundtrack je također dorađen i proširen, a kako sve ti izgleda i zvuči se može vidjeti na donjem videu.

Iako nisu svi remakeovi od strane fanovi uspješni za ovaj se može reći da izgleda obećavajuće, te se nadamo da će i drugi ulagati ovakav trud u budućnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:25