Otkrivena tajna iza lažne Fallout 4 stranice

Austrijska online trgovina izlistala još nenajavljeni Fallout 4

Fallout community je jedan on najzagriženijih od bilo koje igre bilo kojeg žanra. Kultna prva 2 nastavka su prastara pa opet nikad ne zastarijevaju, a kad je Bethesda preuzela franšizu fanovi su poludili od sreće, pogotovo kada su igre izašle i pokazale se kao velikim hitovima i kod igrača i kod kritike. Upravo zato stranice poput ove takav community posebno bole.

Tjednima se špekuliralo kako je to zapravo stranica koja odbrojava do službenog najavljivanja Fallouta 4, za koje se vjerovalo da će se dogoditi tijekom VGX svečanosti, jer je upravo do tada sat odbrojavao. Ukoliko posjetite stranicu sada vidjet ćete samo video u kojem se čuje tužna violina, a svi uvrijeđeni i povrijeđeni su linkom preusmjereni ovdje.

DCHoaxer je priznao prevaru, te je za njen razlog naveo pokušaj da “natjera Bethesdu da otkrije nešto o igri na VGX nagradama, te da okupi cjelokupni community”. Plan mu nažalost nije uspio jer bilo kakve službene vijesti o novom Falloutu nemamo, a sumnjamo da ćemo skoro i dobiti novosti, jer pretpostavljamo da su developeri poprilično zauzeti ogromnim projektom TES Online, koji već kasni, jer je prvotno bio najvaljen za kraj 2013, a igrat ćemo ga tek u proljeće 2014.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 11:31