Objavljen sadržaj WoW: Warlords of Draenor kolekcionarskog izdanja

Objavljen sadržaj WoW: Warlords of Draenor kolekcionarskog izdanja

Iz Blizzarda su objavili što će sve u sebi imati kolekcionarsko izdanje njihove nadolazeće ekspanzije za WoW. Nije jeftino, ali fanovi serijala će sigurno razmisliti o nabavljanju posebnog izdanja Warlords of Draenora.

U sklopu kolekcionarskog izdanja dobivate, naravno, punu verziju ekspanzije, ali uz nju također i set od dva “Iza kulisa” DVD/Blu-ray diska, CD sa soundtrackom, knjižicu od 160 stranica sa skicama i konceptima iz igre, te Blackhand podlogu za miš.

Sve navedeno su fizičke beneficije, a Blizzard je također pripremio i nekoliko in-game ekskluziva. Uz ovo posebno izdanje u igri ćete dobiti: Dread Raven Mount, Dread Hatchling Pet, par StarCraft II portreta, Diablo III Warsong Pennant, kao i unikatnu poleđinu za Hearthstone karte. Također, kao i standardna izdanja dobit ćete opciju jednog lika ekspresno dovesti na 90-ti level.

Cijena je, kao što smo već napomenuli, nešto viša i iznosi $90 (oko 513 kn), ali to i je običaj sa ovakvim specijalnim izdanjima igara. Kolekcionarsko izdanje, kao i standardno (fizičko i digitalno) će ugledati svjetlo dana 13. studenog ove godine.

warlords-of-draenor-collector
Objavljen sadržaj WoW: Warlords of Draenor kolekcionarskog izdanja
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 07:50