Nova Avengers igra traži "pravog" developera

Nova Avengers igra traži \"pravog\" developera

Filmovi koji nose Marvel licencu su u zadnjih nekoliko godina izrasli u respektabilne, visokobudžetne projekte koje je pohvalila i kritika i publika, a sada zbog velikog uspjeha filmova iz Marvela žele naći studio koji bi im napravio igru koja će dosegnuti uspjeh Avengers filma iz 2012.

“Nova Avengers igra će izaći kada nađemo pravog partnera, koji ima ispravnu viziju, te ima vremena razviti jak, kompetitivan visokobudžetni naslov koji će biti upravo ono što igrači žele.” – rekao je za IGN šef Marvelovog odjela za igre TQ Jefferson. Iako smo imali prilike vidjeti nekoliko odličnih igara na tematiku superheroja (najočitiji primjer su Batman Arkham igre), većina ih je bila, blago rečeno, ispodprosječna. U samo zadnje 3 godine dogodile su se X-Men: Destiny, Thor: God of Thunder i Captain America: Super Soldier, koje su sve bile (neke malo manje, a neke više) izrazito loše.

Sam Jefferson je priznao da su se u prošlosti događali propusti, te da shvaća kako igrači neće “kupovati nešto što nije kvalitetno”. Također je objasnio kako ne postojanje Avenegers igre koja je izašla sa filmom, pokazuje novi stav Marvela u načinu na koji se traže partneri za izradu igara – “Mislim da je u vrijeme kad veliki broj filmova dobiva svoje igre, koje su izrazito loše, dobar potez ostati suzdržan i čekati.”

Ukoliko se uspiju držati ovog novog pristupa moglo bi se uskoro dogoditi čudo, pa svi mi zaigraimo stvarno kvalitetan Avengers naslov. Podsjetimo u eri PlayStationa 2 i Xboxa Marvel je bio povezan sa nekim kvalitetnim naslova kao što su Marvel: Ultimate Alliance, X-Men: Legends, te razne open-world Spiderman igre toga vremena. U zadnje vrijeme sa Avengersima smo se mogli susresti u LEGO Marvel Super Heroes, kao i Marvel vs. Capcom serijalu. Možda se opet vratimo u seriju kvalitetnih Marvelovih naslova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:25