Najavljena nova ekspanzija za Final Fantasy XIV

Najavljena nova ekspanzija za Final Fantasy XIV

Square Enix je najavio Heavensward, ekspanziju za svoj MMO Final Fantasy XIV koja bi trebala izaći na proljeće 2015. Biti će to prva ekspanzija nakon što je FF XIV: A Realm Reborn izdan u kolovozu prošle godine za PS 3 i PC, te travnju ove godine za PS 4.

Glavni čovjek koji stoji iza igre, Naoki Yoshida je objavio ovu vijest u sklopu prezentacije na Final Fantasy Fanfestu u Las Vegasu. Heavensward će biti dio 3.0 updatea za igru koja će povećati maksimalni level na 60, te dodati igri nove Primale, dungeone, raidove i poslove.

Također će igra dobiti i novu igrivu rasu koja nije otkrivena, već je samo potvrđeno da to neće biti Viangaa kao što se špekuliralo. Nakon ekspanzije će biti moguće i izgraditi zrakoplov kako bi se istražilo područje Ishgarda “i šire”, kao i novih otvorenih prostora.

Priča ekspanzije će se fokusirati na Dragonsong rat koji traje već tisuću godina između Ishgarda i Dravanie, a koji će igrači morati zaustaviti. Za sada su to sve informacije, no iz Square Enixa su najavili više na Fan Festivalu koji će se 25. listopada održati u Londonu, a do onda pogledajte prvi objavljeni trailer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:33