Mogu li next-gen konzole preživjeti pad sa 4,5 metra

Mogu li next-gen konzole preživjeti pad sa 4,5 metra

Puno se polemike vodilo još i prije izlaska next-gen konzola o tome koja je bolja. Uspoređivao svaki, pa i najmanji detalj hardverskih komponenti, a u obzir su se, dakako, uzimali i ekskluzivni naslovi koji će privući igrače, no jedna stvar se tek sada saznala – može li konzola preživjeti pad sa 4,5m.

Prije nego nastavimo želimo jasno naznačiti da ovo ne pokušavate kod kuće, barem ne ako vam je ispravnost konzole bitna. Sad kad smo se riješili upozorenja, možemo nastaviti o analiziranju samog pokusa.

4,5 metra nije mala visina i većina nas ne bi dobro prošla da skoči sa takve visine. Druga bitna stavka je činjenica da se konzole ne bacaju na recimo tepih (koji je logična podloga na koju će konzola pasti u kući) ili recimo neku mekanu površinu, već na tvrdi i, ispostavit će se, nemilosrdni beton.

Pokus je učinila ekipa iz Wireda, a konzole su bačene prvo sa visine struka, a zatim i već spomenutih 4,5m. Kako su konzole zadovoljile pogledajte u priloženom videu i još jednom naglašavamo – NE POKUŠAVAJTE OVO KOD KUĆE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:15