Lindsay Lohan ne odustaje od optužbi protiv tvoraca GTA V

Lindasy Lohan će tužiti zbog GTA V

Čini se da Lindsay Lohan ne odustaje od pokušaja privlačenja pozornosti i u svijetu video igara. Već možda znate da je poznata glumica podigla tužbu protiv izdavača i razvojnog tima GTA serijala. Naime, Lindsay tvrdi kako je za svrhu promocije igre korištena njena slika za koju ona nije dala dopuštenje.

Cijela priča traje već duže vremena, no kraj se ne nazire. Take-Two je nedavno zatražio odbacivanje tužbe insistirajući da su optužbe neozbiljne te da ih glumica koristi isključivo radi dobivanja publiciteta.

Lindsay na sve odgovara dopunjavanjem svoje peticije koja je sada dosegla brojku od čak 67 stranica. Ona sada tvrdi da je Rockstar koristio model sličan njoj kako bi kopirao njenu personu, odnosno njen imidž koristeći sliku iz 2007. godine.

Također, Lohan tvrdi da Take-Two i Rockstar nisu poput umjetnika koji će kreirati samo limitirani broj nedopuštenih portreta, već da se oni bave masovnom proizvodnjom radi financijske dobiti.

Uz sve, glumica ponovno naglašava da lik Lacey Jones iz Grand Theft Auta podsjeća na nju.

Na slici možete vidjeti da lik iz igre zaista jako liči na Lindsay sa slike iz 2007. godine, no pitamo se samo je li ona jedina plavuša u crvenom bikiniju koja radi selfije?

lindsay-lohan-gta_1
Lindsay Lohan ne odustaje od optužbi protiv tvoraca GTA V
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 14:06