Iz EA Sportsa obećavaju sankcije za sve cheatere u FIFA-i

Iz EA Sportsa obećavaju sankcije za sve cheatere u FIFA-i

Iako FIFA 15 izlazi tek za nekih mjesec dana iz EA Sportsa su već počeli upozoravati igrače kako će ovaj puta biti više proaktivni u borbi sa cheatirma u FIFA Ultimate Teamu. Konkretno govori se o igračima koji koriste botove, prodaju coinove, varaju u utakmicama i koriste sve ostale nepoštene stvari kako bi pobijedili. Oni koji budu uhvaćeni bi mogli dobiti i trajnu zabranu.

Botovi koje neki igrači koriste kako bi prikupljali coinove i automatski kupovali stvari sa Transfer Marketa su u mogućnosti raditi traženja i nuditi ponude “znatno brže nego što je to ljudski moguće”, objašnjavaju iz EA-a. Ne samo da botovi daju prednost onima koji ih koriste, već i narušavaju infrastrukturu Ultimate Teama. Zbog toga dolazi do problema poput zablokiranih transfera, izgubljenih igrača i/ili coinova ili pretraživanja tržišta koja ne daju nikakve kakve rezultate. Bez obzira na botove, kupovanje i prodaja coinova se kosi sa pravilima i “karakterizira se kao varanje u FIFA Ultimate Teamu”.

Kako bi osigurali da svi znaju njihove stavove, EA je objavio detaljan postupak njihovog procesa kažnjavanja.”Od sada ćemo više paziti na provođenje naših pravila i kažnjavanje onih koji ih se ne pridržavaju. Planiramo izdavati redovne informacije o našem napretku u borbi sa cheaterima kroz godinu” – poručili su za kraj iz EA-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 23:50