Game of Thrones igra dostupna za pre-order na Steamu

Game of Thrones igra dostupna za pre-order na Steamu

Nova Game of Thrones igra na kojoj radi Telltale Games, poznat po svom Walking Dead serijalu igara je osvanula na Steamu, te je dostupna za pre-order. Odlična je to vijest za sve ljubitelje popularne serije, a uz mogućnost naručivanja objavljeni su i sistemski zahtjevi potrebni da se igra pokrene.

Prva sezona igre će biti duga šest epizoda, a koštat će $29,99, no ukoliko napravite pre-order tada ostvarujete pravo na popust od 10%. Iako je dostupna za narudžbu igra još uvijek nije dobila službeni datum izlaska, ali su objavljeni već spomenuti minimalni sistemski zahtjevi:

- OS: Windows XP SP 3

- CPU: Core 2 Duo 2GHz

- RAM: 3GB

- Grafička kartica: ATI ili NVIDIA sa minimalno 512 MB RAM-a

- Direct X: Verzija 9.0

- Hard Disk: 3 GB slobodnog prostora

- Zvučna kartica: DirectX 9.0c kompatibilna s posljednjim driverima

U moru novih igara koje imaju za obične smrtnike (ili bolje rečeno njihova računala) nedohvatljive zahtjeve, Game of Thrones će predstavljati pravo osvježenje jer vjerojatno svi imamo računalo koje zadovoljava barem ovim, minimalnim, zahtjevima. Činjenica je da se za ovakav tip igre nije ni očekivala potreba za moćnim računalom, svejedno je lijepo vidjeti da naša mašina u krajem 2014. i usprkos next-gen konzolama i dalje može nešto pokrenuti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:02