Elder Scrolls Online potiče igrače da nastave igrati i plaćati pretplatu

Elder Scrolls Online potiče igrače da nastave igrati i plaćati pretplatu

Developer Elder Scrolls Onlinea, popularnog MMORPG-a, ZeniMax Online Studios je najavio novi program vjernosti koji bi trebao nagrađivati igrače sa najdužim stažem u igri, odnosno one koji najduže plaćaju pretplatu.

Počevši od rujna igrači koji pretplatu plaćaju tri mjeseca, ne uključujući besplatni period koji dobijete prilikom kupovine igre, će dobiti High Hrothgar Wraith, ljubimca kojeg ćete moći voditi sa sobom po Tamrielu. Iz ZeniMaxa su također objavili kako će uskoro obznaniti i novu nagradu koja će biti dodijeljena igračima koju imaju pretplatu šest mjeseci. Ako pretplatnik niste dovoljno dugo, pa vas nagrada zaobiđe, nemate razloga za brigu jer su nagrade stalne, tako da kad god dođete do određene granice nagrada će vam pripasti. Developeri su naglasili da je ovo samo početak programa vjernosti koji će se kroz vrijeme dodatno proširivati.

Uz informacije o programu vjernost iz ZeniMaxa smo dobili i informacije o stvarima koje nas očekuju sa nadolazećim updateom 4. Prije svega dobit ćemo završnu regiju Craglorna, koja će ujedno i završiti priču prve Avanturističke Zone. Isto tako, dobit ćemo Serpent Trial, završni izazov koji zaključuje priču o zvježdima. Poput i ostalih izazova namijenjen je grupi od 12 ljudi. Treća „velika stvar“ koju dobivamo je Fragonstar Arena, PvE event gdje se grupa od četiri igrača bori protiv progresivno težih serija neprijatelja.

Elder Scrolls Online je u svojih 4 mjeseca postojanja (ne računajući beta testiranje) uspio privući, i zasad zadržati, 772 374 pretplatnika, što još uvijek nije dovoljno da se probiju u top 10 pretplatnički orijentiranih MMO igara, no ako se uzme u obzir da je igra poprilično mlada, mjesta za napredak svakako ima, pogotovo nakon eventualnog širenja na PS 4 i Xbox One, koje se već i trebalo dogoditi u lipnju, ali je u međuvremenu odgođeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:04