Destiny beta testiranje završilo

Destiny beta testiranje završilo

Beta testiranje za Destiny, nadolazeću pucačinu tvoraca Halo franšize je završilo , iz Bungiea kažu da je bilo itekako uspješno. Jedan od glavnih razloga za uspjeh bete je to što su developeri uspjeli naučiti mnoge lekcije o igri na kojima će još raditi do izlaska 9. rujna.

„Destiny beta testiranje je bio ogroman uspjeh, barem se tako činilo iz naše perspektive. Ako ste igrali, mi iz Bungiea vam se iskreno zahvaljujemo. Naučili smo puno o igri i o tome kako ju možemo učinit još boljom.“ – objavljeno je na Facebooku.

„Bungie vam zahvaljuje na igranju, i sami smo naučili neke stvari i iskoristit ćemo to da Destiny bude fantastična igra za sve.“ – izjavili su putem Twittera.

Još uvijek ne postoji točna brojka igrača koji su sudjelovali u testiranju, ali developeri su priznali kako su ih dnevni brojevi „zaprepastili“. Osim zahvala igračima, iz Bungiea su također dali nagovijestiti što nas čeka nakon službenog izlaska igre – „Vaša sljedeća avantura započinje 9. rujna kada Destiny puštamo u prodaju. Nakon što to učinimo planiramo ju držati u orbiti jako dugo.“

Kako Destiny, barem u beta fazi, izgleda možete pogledati u gornja dva opsežna videa, a nakon gledanja vježbajte strpljenje i čekajte 9. rujan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 12:24