Darksiders serijal "nije mrtav", ali budućnost je neizvjesna

Darksiders serijal \"nije mrtav\", ali budućnost je neizvjesna

Darksiders još uvijek živi, no budućnost mu nije ni malo jasna, tako barem kaže glavni kreativac iza igre Joe Madureira. On je naime jučer na svom Facebook profilu objavio kako Darksiders serijal “nije mrtav”, da bi danas objasnio kako to ne znači da mu je budućnost osigurana.

Nakon raspada THQ-a, koji je bio izdavač igre, prošle su godine prava na Darksiders otkupili Nordic Games, te, kako kaže Madureira, oni će u konačnici odlučiti sudbinu serijala.

“Moj optimistični pogled na budućnost serijala ni u kojem pogledu nije službena potvrda da se nešto događa. Moj post je bio odgovor na nebrojene poruke koje dobivam od fanova DS-a koji još uvijek oplakuju “smrt” serijala i/ili me traže da ga “vratim natrag” (što nije u mojoj mogućnosti učiniti!). Mnogi još uvijek, čini se, ne znaju da serijal nije završio sa raspadom THQ-a, te da su prava otkupili Nordic Games. To znači da je treća igra još uvijek “moguća”, odnosno “Nije MRTAV!”. Također izgleda da je Nordic ustrajan u tome da nastavi serijal. Ponovo, ovo nije nikakva potvrda, samo moj pozitivni pogled temeljen na onome što sam zaključio u razgovorima s njima.”-njegov je kompletni post.

Naknadno se i ispričao kako možda nije koristio prave riječi prilikom svojih izjava – “Samo Nordic, kao vlasnik franšize može dati bilo kakvu službenu odluku, ili objavu o budućnosti Darksidersa. Ne ja! Zbog toga sam trebao bolje birati svoje riječi. Istaknuvši to, ne mogu si pomoći a da ne budem uzbuđen zbog podrške, kako igrača, tako i struke što je ohrabrujući znak da je DS uistinu voljen serijal, te da želja da se nastavi očigledno još postoji.”

Inače, nas je original zadovoljio, dok je nastavak bio još bolji, pa ukoliko niste svakako provjerite zašto, sada već dvije godine nakon nastavka, horde igrača žele novu igru serijala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:46