Dark Souls 2 završen za manje od sat vremena

Dark Souls 2 završen za manje od sat vremena

Dok većini igrača treba troznamenkast broj sati kako bi završili ”najtežu igru na svijetu”, jedan je igrač uspio Dark Souls 2 završiti za manje od sat vremena.

Većina bi pomislila da se koristio neki bug, glitch ili mod (često korišteni alati za brze prelaske) koji je omogućio ovako brzi prelazak, no to ovdje nije slučaj. Twitch streamer Allakazzaror je uspio kompletnu igru završiti za 59 minuta i 15 sekundi, a da se pritom pridržavao svega što su developeri u igru stavili.

Logično je da Allakazzaror preskače sve neobavezne bitke sa bossevima, no posebno je zanimljivo gledati kako njegov više-manje bazično opremljeni lik bježi od praktički svakog neprijatelja u igri na putu do završne borbe.

Ako pogledate video, također ćete vidjeti da ovo nije savršeni prijelaz. Naime u prelasku se nalazi jedna smrt koja se mogla izbjeći, što znači da bi netko dovoljno uporan mogao i poboljšati ovo vrijeme. Bez obzira na to ovaj brzi prelazak je itekako impresivan, ali nam je prelazak prvog dijela igre sa Guitar Hero gitarom još uvijek za nijansu impresivniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:28