Uspješno "odsvirao" Dark Souls

Jeste li igrali Dark Souls? Igra vam je možda bila teška, a ukoliko niste posebno dobar igrač, i standardne kontrole lika nekada nisu bile dovoljne za savladavanje opakih neprijatelja.

No, to nije omelo jednog korisnika Twitcha, Bearzlya da spoji Xbox 360 Rock Band kontroler u obliku gitare na PC te pomoću nje odigra, odnosno “odsvira” Dark Souls. Kako mu je to uspjelo, pitate se?

Whammy bar je poslužio kao tipka za kontrolu brzine, kretanje udesno je bilo aktivirano uspravnim držanjem gitare, a prekidač za efekte je rotirao kameru ulijevo. Valja napomenuti da tijekom igre nije imao opciju blokiranja udaraca i korištenja teških udaraca. Detaljniji opis kontrola možete pronaći na reddit stranicama istog korisnika.

Unatoč svim komplikacijama, Bearzly je uspio završiti igru za nešto više od 11 sati, a u prilogu možete vidjeti djelić njegove igre. Ukoliko želite pogledati cijeli njegov prolazak kroz Dark Souls, to možete učiniti na Twitch stranicama korisnika, a tu su i sažeci najzanimljivijih dijelova.

Bearzly planira na isti način završiti i Dark Souls 2, a mi mu želimo puno sreće s novim naslovom te se nadamo da ćemo vidjeti još zanimljivih snimki iz igre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:34