Blizzard otkazao Titan, MMO igru na kojoj je radio 7 godina

Titan - novi MMO iz Blizzarda?

Iako svi dobro poznajemo World of Warcraft čak i ako ga ne igramo, malo je manje onih koji su čuli za Titan. Ovaj next-gen MMO je trebao biti novi as u rukavu Blizzarda kojim bi samo dodatno dokazao svoju moć na tržištu MMO igara, no igra je upravo otkazana.

Zapravo, Titan nikada nije niti bio službeno najavljen. Informacije o novom MMO naslovu iz Blizzarda su bile šture, tako da nismo stigli saznati previše o Titanu. A sada, 7 godina nakon početka razvoja igre, Blizzard je odlučio prekinuti rad na njoj.

“Ne bih rekao ‘ne’ prestanku rada na MMO igrama. Ali mogu reći da trenutno ne želimo trošiti vrijeme na to”, rekao je Mike Morhaime, Blizzardov izvršni direktor.

Iako je možda ova vijest stigla iznenadno, još prošle godine je Blizzard odlučio prevrtiti sve misli oko ovog projekta, a nažalost, to je rezultiralo otkazivanjem ove igre.

Tijekom intervjua za Polygon, Metzen i Morhaime iz Blizzarda su dali naslutiti da je jedan od glavnih razloga za odustajanje od Titana rad na manjim projektima kao što su Hearthstone i Heroes of the Storm, a također se nadaju da neće nikada stati sa podrškom za World of Warcraft.

Detalje intervjua možete pronaći na Polygonovim stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:37