Black Desert Online napokon dobiva i englesku verziju beta testa

Black Desert Online je korejski MMO kojeg već duže vremena pratimo. No osim video materijala i screenshotova, igrači iz Europe i Sjeverne Amerike nisu imali priliku bolje upoznati igru jer beta testiranja nisu bila moguća na engleskom jeziku.

Izdavač Daum Games je najavio kako 16. prosinca započinje prvo beta testiranje bazirano na engleskom jeziku. Svi koji su kupili Conqueror’s Package imaju zagarantiran pristup beti, dok će svi ostali zainteresirani morati ispuniti svoju prijavu.

Prijave za beta testiranje traju sve do 9. prosinca, a testiranje će trajati od 16. do 22. prosinca.

Ovo beta testiranje će sadržavati sve nadogradnje koje su već dostupne za korejske i ruske verzije igre, a to uključuje kreaciju likova, novi sustav vremena te razne druge dodatke. Također, bit će moguće isprobati i PVP komponentu, no nivo koji možete doseći će biti ograničen kako bi svi igrači mogli ravnopravno sudjelovati u testu.

Dok će Black Desert Online biti besplatan kada izađe u prodaju u Koreji, Rusiji i Japanu, Europljani i Amerikanci će morati kupiti svoj primjerak, no igra neće sadržavati pretplatu.

Što kažete na Black Desert Online?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:12