Battlefield 4 besplatan tjedan dana

Battlefield 4 besplatan tjedan dana

Za sve one željne napucavanja u ove ljetne dane EA i Origin imaju idealno rješenje – Battlefield 4. Posljednji naslov ovog popularnog serijala će biti dostupan za igranje besplatno u narednih tjedan dana.

EA na taj način promovira svoju novu uslugu – Game Time. Vrlo je slična već postojećem On the House programu kojim nudi besplatno preuzimanje igara. Dvije su ključne razlike između dva servisa koje se moraju naglasiti. Prva i najvažnija je ta da Game Time omogućuje igranje igara na određeni period nakon čega, da biste nastavili igrati, morate igru i kupiti. On the House igru nudi u određenom, konačnom periodu, ali nakon što ju preuzmete ona je vaša, besplatna, zauvijek. Druga razlika je u samom sadržaju, dok On the House nudi starije i/ili opskurnije igre, Game Time će u limitiranom izdanju nuditi najnovije i najrazvikanije što EA ima u tom trenutku za ponuditi.

Naravno, Battlefield 4 nije izašao jučer, tako da je teško o njemu govoriti kao o novom naslovu, ali dok ne izađe nastavak on je i dalje „zadnji“ Battlefield koji se, generalno gledano, najviše igra. Uopće ne sumnjamo da ćemo u dogledno vrijeme u sklopu Game Timea vidjeti i ostale poznate EA naslove poput Titanfalla. Sve igre koje budete igrali ćete moći iskusiti u cijelosti, a vaš napredak se čuva, tako da ako se odlučite za nastavak igranja kroz kupnju igre moći ćete jednostavno nastaviti tamo gdje ste stali. Battlefield 4 će biti dostupan do 14. kolovoza, a igru možete preuzeti sa službenih stranica.

Važna napomena: besplatni period počinje tek nakon što prvi puta igru pokrenete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 10:35