Assassin's Creed Unity priča "kompleksnu i emocionalnu" priču

Assassin\'s Creed Unity priča \"kompleksnu i emocionalnu\" priču

Priča u nadolazećoj Ubisoftovoj igri Assassin’s Creed Unity će biti kompleksna i emocionalna, kaže Dan Jeannotte, koji glumi glavnog protagonista Arno Doriana. Kaže da je ton priče (kao i činjenica da je Arno opaki frajer) ono što ga je prvotno i privuklo projektu.

„Kad sam čitao scenarij bio sam stvarno impresioniran sa ustrajnosti da se ispriča iskrena, emocionalna priča. Privukla me želja pisaca i Ubisofta općenito da ispriča jednu ovakvu kompleksnu, emocionalnu priču. Nije jednostavna, nije crna i bijela“ – kaže Jeannotte.

Kad ga se upitalo za prirodu konkretno njegovog rada na igri, rekao je da je bio „pravi užitak“ nositi motion-capture odijelo kao sredstvo koje će „istinski fizički okarakterizirati njegovog lika“. Zbog toga je lakše i bolje donosio Arnove riječi sa papira u igru jer je „imao osjećaj tko je Arno zapravo“.

Za mali broj onih koji možda još uvijek ne znaju Assassin’s Creed Unitiy se odvija u Parizu tokom Francuske revolucije. Također se zna da će priča donekle prikazivati ljubavnu vezu između Arna, ubojice i Elise, templara. Dvoje, inače smrtnih neprijatelja, će vjerojatno prikazivati ljubav tipa Romeo i Julija, odnosno „sami protiv svih“. Za sada je to samo nagađanje, a sve ćemo znati kada se Unity pojavi na policama 28. listopada na PS 4 i Xbox One konzolama, te PC-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:40