Alienware Steam Machine će se ipak moći nadograđivati

Alienware Steam Machine će se ipak moći nadograđivati

Nedavno su najavljeni proizvođači Steam Machine konzola, a među njima se, barem izgledom, svakako istaknuo Alienware. No prije tri dana smo dobili vijest kako se ova konzola neće moći nadograditi, već je trebala izlaziti nova verzija konzole svake godine što se definitivno čini kao preskupa opcija.

No nije prošlo dugo vremena da je nakon prvog komentara Frank Azor, menadžer Alienware za Eurogamer izjavio kako ova informacija ipak nije točna. Frank sada tvrdi kako će Alienware biti moguće nadograditi, samo to neće biti tako lako.

“Omogućavanje kupcima da nadograde komponente je bilo načelo Alienwarea otkad je kompanija osnovana, a tako je i danas”, rekao je Azor.

“Ako uzmemo u obzir da smo s namjerom dizajnirali Alienware Steam Machine da bude manji od novih konzola, unaprjeđivanje unutarnjih komponenti neće biti lagano kao na drugim platformama, kao što je Alienware X51, ali nećemo onemogućiti kupcima unaprjeđivanje”, dodao je.

Alienware Steam Machine cijena i dalje nije poznata, no koštat će otprilike kao i konzole nove generacije, a i dalje se svake godine očekuje nova verzija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:10