PJEVAČICA U WESTINU

Opasno dekoltirana Nina Kraljić privlačila poglede, u pobjedu na Eurosongu ne vjeruje

 Livio Andrijić / EPH / Livio Andrijić / EPH

Dva tjedna prije nego što se popne na grandioznu pozornicu u Stockholmu, naša predstavnica na Eurosongu, Nina Kraljić, gostovat će na koncertu Jacquesa Houdeka u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, a u petak navečer se pridružila brojnim poznatim osobama koji su stigli u Kristalnu dvoranu hotela Westin na Finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2016.

Mnoge je pritom ugodno iznenadila atraktivnom modnom kombinacijom u kojoj se pojavila pred uzvanicima kojima je otpjevala svoju pjesmu 'Lighthouse', s kojom ide braniti boje Hrvatske na predstojećem Eurosongu.

Livio Andrijić / EPH / Livio Andrijić / EPH

Mladoj pjevačici će to iskustvo nastupa u Lisinskom zasigurno pomoći u svladavanju treme na europskom glazbenom natjecanju, posebno stoga što se dosad uglavnom susretala s napadima i negativnim komentarima. Na meti kritičara je bila jer je kupila pjesmu od stranih autora. No, na svu sreću, Nina ima i veliku podršku, a i trenutno na europskim kladionicama vrlo visoko kotira.

Prvi među njima je Jacques koji je javno istupio i ogorčeno reagirao objavom na Facebooku te osudio sve napade na Ninu koja nije ‘ni kriva ni dužna’. ‘Samo mi je žao da se nepotrebno okomljavamo kao društvo na nekoga tko nedvojbeno vrijedi. Ako ona nije dobar primjer mladima, onda ne znam tko je, znači, ajmo to podržati’, poručio je Jacques za RTL.

Nakon njega Nininu je pjesmu i pjevačke sposobnosti pohvalio i utjecajni glazbeni menadžer, Pelle Lidell, izvršni urednik za umjetnike i repertoar europskog ureda Universal Music Publishing Group, koji je ‘Lighthouse’ proglasio ovogodišnjim favoritom.

Ninin cilj je ući u finale, što već sedam godina Hrvatskoj nije uspjelo. Međutim, bez obzira na visoke prognoze na kladionicama, u pobjedu ne vjeruje.

‘Čak i da je pjesma najbolja i da se ja prezentiram najbolje, što je isto zapravo malo nemoguće, jer je ova godina je najjača po izvođačima’ rekla je Nina za RTL.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 20:33