PRIPREME ZA EUROSONG

Predstavnici Hrvatske i BiH otputovali u Stockholm: Anu Rucner prati bivši muž Vlado Kalember

 Facebook

Delegacije europskih zemalja koje imaju predstavnike na predstojećem Eurosongu krenule su u nedjelju ujutro put Stockholma, gdje se održava ovogodišnje izdanje slavnog pjevačkog natjecanja. Na taj su put krenule i hrvatska te bosanskohercegovačka ekipa, a u objema Hrvatice - Nina Kraljić i Ana Rucner.

Nina, koja će Hrvatsku u Švedskoj predstavljati pjesmom 'Lighthouse', objavila je na svoje službenom profilu na Facebooku fotografiju iz zagrebačke zračne luke.

- Još je samo 9 dana do Eurovision Song Contesta - napisala je Nina.

Na mrežama se oglasila i violončelistica Ana Rucner. - Bivši muž me prati. Prije 32 godine i on je krenuo na ovo putovanje, predstavljajući Jugoslaviju - napisala je Ana na facebooku.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 03:42