Ubisoftova VR igra će vam dati krila

Ubisoftova VR igra će vam dati krila

Ubisoft je najavio novu igru. Ovaj puta se ne radi o nastavku Assassin’s Creeda, već je na redu originalna igra koja se razvija isključivo za VR tehnologiju.

Kroz Eagle Flight, poznati izdavač će vam omogućiti da postanete orao i vinite se visoko iznad Pariza. Na ovaj način ćete moći istražiti grad koji je smješten u budućnost, 50 godina nakon što su ljudi otišli s ulica. Grad je ponovno preuzela priroda, no poznate pariške građevine su ostale na mjestu, a vi ćete ih moći pregledati iz ptičje perspektive.

Već kroz priloženi trailer ćete vidjeti da će igra izgledati predivno, a sada samo čekamo nove video materijale koji će prikazati što sve igra može. Vjerojatno će čitavo iskustvo biti puno bolje kada iskoristite moć Oculus Rifta ili HTC Vive uređaja.

No, treba naglasiti da ovo neće biti samo demonstracija nove tehnologije jer je najavljeno kako će igra sadržavati singleplayer te multiplayer u kojemu će moći sudjelovati do šest igrača u dva različita moda. Kako će izgledati sama igra i što će biti zadaci igračima, još ćemo vidjeti.

Eagle Flight u prodaji očekujemo sljedeće godine, a uz ovakve naslove ne možemo dočekati da VR tehnologija postane lako dostupna svima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:36