U Dungeon Keeperu pronađena skrivena poruka stara 17 godina

U Dungeon Keeperu pronađena skrivena poruka stara 17 godina

Sada već davne 1997. godine je izašla strateška igra Dungeon Keeper u kojoj se igrač morao obraniti od napada neprijatelja tako što je kreirao tamnicu. Igra je poznata i dan danas, no unatoč tome što je prošlo 17 godina od njenog izlaska, tek sada su otkriveni i njeni najdublji detalji.

Pisano velikim slovima, jedan od dizajnera je u igru ubacio sljedeću poruku: ” Pišem ovo u 4 ujutro na Keeperov zadnji dan. Gledam po uredu i sve što vidim su umorna, blijeda lica Keeperovog tima. Ovaj projekt je uništio zdravlje i socijalni život svakog člana, stoga se nadam da vam se igra sviđa. Začudo, nakon 16 sati rada tijekom 7 dana u tjednu i približno 5 mjeseci, mi još uvijek volimo igru. Ona je pisana sa strašću i osobno sam ponosan što sam dio iste… Ne nadam se samo da vam se igra sviđa, već se i nadam da ste svjesni ogromne količine rada koju smo svi uložili.”

Sve postaje još zanimljivije kada vam kažemo da je poruku napisao Jonty Barnes, Bungiev direktor produkcije. Barnes trenutno radi na igri Destiny, a kaže kako se oko nove igre osjeća jednako entuzijastično kao i oko originalnog Dungeon Keepera.

“Obje igre su uzele apsolutno sve što imam za dati. Ponosan sam biti dio svake od njih. Obje igre su promijenile moj život”, rekao je Barnes.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:23