Trailer za Metal Gear Solid V rekreiran u GTA-u V

Trailer za Metal Gear Solid 5 rekreiran u GTA-u V

Trailer dugačak nešto manje od 10 minuta za Metal Gear Solid V: The Phantom Pain je rekreiran u cijelosti koristeći Grand Theft Auto V. Možda zvuči čudno, no zapanjujuća je količina sličnost i detalja između dva uratka.

Gornji video je uploadan na YouTube korisnika EV niconico (preko Kotakua) nakon što je bio objavljen na japanskoj stranici NicoNico ranije ovog mjeseca. Spomenuti trailer za MGS je bio gameplay trailer koji je objavljen prilikom prošlogodišnjeg E3 sajma. Iako su neke promjene morale biti napravljene zbog toga što neke stvari jednostavno nisu dostupne u GTA V – zamjena motora za konje je jedan od primjera – većina akcije iz trailera je očuvana. Sve se to postiglo uz pomoć 27 igrača kroz period od 3 tjedna, kako piše u opisu videa.

Donji video, koji je također objavljen na EV niconico korisničkom računu, stavlja obje verzije, jednu pored druge, kako bi se lakše mogle vidjeti, razlike, odnosno, što je još bitnije, nevjerojatne sličnosti.

Prvi čin MGS-a V je nedavno objavljen za PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 i Xbox One kao Metal Gear Solid V: Ground Zeroes kako bi olakšao igračima čekanje pune verzije. The Phantom Pain tako još uvijek ostaje u razvoju (za iste 4 platforme) i još uvijek nema službeni datum izlaska, iako postoje određene glasine da se to neće dogoditi prije kraja zadnjeg kvartala 2015. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:44