The Crew počinje sa zatvorenim beta testiranjem

The Crew počinje sa zatvorenim beta testiranjem

The Crew, Ubisoftovo open-world utrkivanje će sutra započeti sa zatvorenim beta testiranjem za PC. Sutrašnji početak će značiti da je testiranje započeto nekoliko dana prije nego se to originalno planiralo.

Iz Ubisofta su također objavili što će točno u beti biti dostupno. Od ranije znamo da će The Crew sadržavati ogromnu open-world mapu koja vam dopušta vožnju od istočne da zapadne obale SAD-a. U sklopu bete ćete moći kroz free roam voziti po kompletnoj mapi, ali će misije i izazovi biti ograničeni samo na srednji zapad, odnosno samo izazovi za istočnu obalu. Na istim lokacijama ćete također moći i sudjelovati u utrkama protiv ostalih vozača.

Razne podloge će zahtjevati različite specifikacije vaših vozila, a beta će vam dozvoliti dva predloška pomoću kojih ćete moći mijenjati svoje vozilo. Street Spec ćete dobiti u Detroitu, a Dirt Spec u New Yorku. Najavljeno je i da ćete moći “vidjeti” Perf Spec, Raid Spec i Circuit Spec. Pretpostavljamo da će te specifikacije imati A.I. protivnici, dok za igrače još uvijek neće biti dostupni.

Zatvorena beta za PC će trajati od 21. do 25. srpnja, a prijaviti se možete na službenim stranicama. The Crew očekujemo u svom konačnom obliku 11. studenog i to na Xboxu One, PS-u 4 i PC-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:59