Seafight - Uzbudljiva gusarska avantura čeka na vas!

Seafight - Uzbudljiva gusarska avantura čeka na vas!

Otisnite se preko sedam mora kako biste se borili protiv neprijateljskih brodova i morskih čudovišta! Ova online multiplayer igrica nudi mnoštvo likova i veliki izbor opreme. Sudbina brodova je u vašim rukama, a moći ćete i pogledati akciju u 3D okruženju.

Poznata BigPointova igra Seafight nedavno je dobila novi sustav bodovanja koji će vam sigurno dodatno povećati zadovoljstvo igranja ove gusarske avanture. A ukoliko se još nište okušali u pomorskim bitkama, vrijeme je da to promijenite!

Igraj odmah

Umjesto iskustva koje ste ranije gomilali pobjedama u Seafightu, sada vam za svaki potopljeni brod pripada određeni broj bodova. Za stečene bodove dobijate viši rang ili određene nagrade poput topova, municije ili bonus mapa koje možete iskoristiti u novim bitkama.

Za sada postoji 25 rangova koji su podijeljeni u tri klase. Postoje i dvije liste s poretkom igrača po rangu: mjesečna i “svih vremena”. Svaki rang ima svoj grb po kojem odmah možete saznati s kakvim protivnikom imate posla.

Broj bodova koje možete osvojiti potapljanjem broda ovisi o klasi broda i rangu vašeg protivnika. Ako je vaš protivnik puno nižeg ranga nećete dobiti nikakve bodove. Na taj način Seafight vas potiče da se borite samo s igračima sličnog ili višeg ranga, te nagrađuje one koji briljiraju u bitkama s nominalno jačim protivnicima. Jeste li spremni za takav izazov?

Zaigraj Seafight!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:12