Rockstarov Social Club sada prima do 1000 članova; počinje live stream borbi

Posveta Heatu, filmu s kojim ima dosta poveznica

Grand Theft Auto V Online je dosada pružao mogućnost igračima da se organiziraju u grupe te da na taj način zajedno igraju igru te se bore protiv drugih grupa. No do danas je u grupi moglo sudjelovati 300 članova, a sada je ovaj broj povećan na čak njih 1000.

Osim toga, Rockstar je najavio i live stream borbi u kojima će sudjelovati grupe te ovim putem poziva sve igrače da se prijave za sudjelovanje u streamingu.

“Ukoliko želite sudjelovati u live stream borbama, molimo Vas da nas kontaktirate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. tako što ćete nam ostaviti ime vaše grupe, link na profil grupe, specifičnu platformu na kojoj ćete koristiti stream i razlog zbog kojeg biste baš vi trebali biti odabrani”, rekli su iz Rockstara.

Dok PC igrači i dalje čekaju svoj red na uživanje u GTA V avanturama, ovo je odlična prilika za sve vlasnike konzola da pokažu što su naučili u ovoj popularnoj igri koja je dosada prodana u preko 32.5 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:20