Prve glasine o novoj Call of Duty igri

Najprodavanije igre (45. tjedan ‘11.)

Prije nekoliko dana smo saznali kako će razvojni timovi imati više vremena za rad na novim Call of Duty igrama te da na sljedećem naslovu radi Sledgehammer.

Iako je tek nedavno izašla posljednja igra iz serijala, Call of Duty: Ghosts, Internetom su već počele kružiti glasine o sljedećem nastavku.

Ako je vjerovati anonimnom izvoru, igra će biti smještena u 2018. godinu i bit će direktan nastavak Modern Warfarea 3. Radnja će se odvijati u Europi i Aziji, a Kapetan Price i Nikolai bi trebali biti glavni likovi u igri. Britanski SAS bi trebao imati veliku ulogu u kampanji, a umjesto da se kroz misije izmjenjuju uloge i vojnici, fokus bi trebao biti upravo na SAS-u. Nikolai bi tako bio lik s kojim ćemo moći igrati u kasnijim misijama, a očekuje se da će i govoriti što bi ga učinilo prvim takvim likom u COD serijalu izuzev Pricea.

Anonimni izvor spominje i Shepherda kao glavnog negativca, a osim Amsterdama se spominje i misija u Šangaju.

Sve ovo su zasada samo glasine, stoga cijelu priču treba uzeti s dozom opreza; no polako se zahuktava cijela priča oko novog Call of Duty naslova i jasno je da ćemo uskoro imati priliku slušati nove glasine, a nadamo se i dobiti prve službene informacije o uvijek popularnoj igri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:25