Najavljen Overlord: Fellowship of Evil

Iz Codemastersa je stigla i službena najava nove igre u Overlord serijalu. Overlord: Fellowship of Evil će biti kooperativna top-down RPG igra, a kako bismo odmah vidjeli kako će to izgledati, izdavač je na Internet postavio dva videa koje možete pogledati ispod teksta.

“Već se neko vrijeme pripremamo za novi Overlord. Stvarno smo htjeli učiniti nešto što će nam omogućiti da, zajedno s prijateljima, budemo zli umjesto da, kao u mnogim drugim igrama, ponovno budemo heroji. Ideja da igramo kao tim zločestih momaka koji upravljaju Minionima koji će raditi za nas, dok ujedno stvaramo kaos, stvarno nas je nasmijala. A kao što već znate, Overlord igra nikada nije ozbiljna”, rekao je Rob Elser iz Codemastersa.

Rhianna Pratchett je na ovo dodala: “Napokon su se tajni, mračni ritualni isplatili! Često me pitaju hoće li biti nove Overlord igre, tako da je lijepo vratiti se nazad, zavijen u crno i spreman na novu zlu vožnju prepunu pokolja. Ovo je jedna franšiza koju jednako zabavno razvijati kao i igrati, a Fellowship of Evil nije iznimka.”

Važno je spomenuti da ovo nije Overlord 3, odnosno da se igra neće fokusirati na single-player kampanju, već se očekuje sasvim nova igra, drugačiji gameplay uz multiplayer i kooperativni gameplay.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:38