Najavljen Mortal Kombat X

Najavljen Mortal Kombat X

Nakon uspješnog oživljavanja franšize sa najaktulanijim izdanjem Mortal Kombata napokon smo dočekali opipljive informacije o novoj šori oko koje će se lomiti kontroleri. Čudno je da ovako velika vijest nije mogla pričekati do početka E3 sajma idući tjedan, no mi se ne bunimo niti malo.

Zbog ovakvih otkrivanja neposredno prije najvećeg developerskog događaja godine možemo samo očekivati kakva nas iznenađenja očekuju, no vratimo se mi na MK. Što nas čeka već svi znate – šaketanje, šutanje, smrzavanje, rezanje, paljenje, dekapitacija, lomovi i još veliki niz stvari zbog čega je ovaj kultni naslov postao sinonim za 18+ igru. Ono što bi trebalo biti bolje je svakako grafika s obzirom da ćemo igru igrati i na novim konzolama, a i neki novi fatality nije na odmet očekivati.

Kada se malo bliže pročita izjava za javnost svakako se ističu pojmovi kao što su “novi likovi”, “novi modovi” i “novi grafički engine”, ali i nešto novo što zasad i nismo baš sigurni što znači – “potpuno spojeno iskustvo” (odnsono fully-connected experince, kako se ništa ne bi izgubilo u prijevodu). Špekulira se da bi novi MK trebao imati konstantni online element, ali, kao što smo već napomenuli, konkretnih informacija još uvijek nema. Također, develiperi se hvale raznim varijacijama istih likova koji će zahtjevati različite strategije i stilove borbe.

Mortal Kombat X ćemo zaigrati tokom iduće godine, a osim već spomenutih konzola nove generacije, biti će izdan i za stare konzole, kao i za PC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:19