Je li Microsoft uništio Solitaire s novim Windowsima?

Je li Microsoft uništio Solitaire s novim Windowsima?

Još dok priključak na Internet nije bio obavezan dio svakog računala, korisnici Windows operativnog sustava su kratili vrijeme igricama koje je bilo moguće zaigrati odmah nakon instalacije OS-a. Jedna od tih igara je vjerojatno svima poznati Solitaire, no vrlo lako bi ovo mogao biti kraj slaganja karata na Windowsima.

Ako niste u toku, Windows 10 operativni sustav je već gotovo dva dana dostupan za preuzimanje, a ljudi su uz sve moguće funkcije isprobali i igre.

Kada tek pokrenete igru, novi Solitaire se čini odličan i zabavan. Igra nudi pet varijacija Solitairea s dnevnim izazovima koji vam omogućuju napredak. Svoj uspjeh možete pratiti na ljestvicama, a posebno su kreirane i touch kontrole kako biste mogli igrati Solitaire na svojim pametnim telefonima i tabletima.

Nažalost, reklame su ono što bi moglo uništiti igru. Svako malo, prikazat će vam se video reklame preko čitavog zaslona, a pogodili ste, njih ne možete maknuti. Zapravo možete – ako odlučite platiti. Da biste maknuli ove reklame, morat ćete plaćati $1.50 mjesečno ili $10 godišnje za Premium članstvo. Treba li uopće dodatno komentirati ovaj Microsoftov potez?

solitaire-windows-10_2
Je li Microsoft uništio Solitaire s novim Windowsima?
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:45