Iz Ubisofta se nadaju da će The Crew imati stabilan početak

The Crew stiže u studenom ove godine

Možda mislite da bi igre, kada ih počnete igrati, trebale normalno raditi i ponuditi ono što je obećano prije nego su uopće puštene u prodaju. No, čini se da je to sve rjeđi slučaj jer su gotovo svi razvojni timovi u stisci s vremenom i izdaju igre i par mjeseci prije nego su one uistinu spremne.

Ubisoft je nedavno imao problema oko svojih naslova, a već se ispričao svim kupcima Assassin’s Creed Unitya koji je razočarao u tehničkom aspektu – upravo zato što je izdan prerano. Pred nama je izlazak nove Ubisoftove igre posvećene automobilima i utrkivanju, The Crew, a pitanje je kako će se ovaj naslov ponašati kada ga zaigramo.

“Za The Crew, iskoristili smo sve benefite dugačkog beta programa koji je dizajniran da poguramo našu infrastrukturu do krajnjih granica što se tiče situacija u stvarnom svijetu, s tisućama igrača diljem svijeta koji su igrali u isto vrijeme”, rekli su iz razvojnog tima.

No, također napominju kako to ne znači da igra neće sadržavati probleme koje studio još nije pronašao i probleme koji su izvan njihove kontrole.

“izlazak svake online igre u prodaju znači mogućnost problema, ali se nadamo da će igrači biti ohrabreni našim otvorenim pristupom. Ako imalo sumnjate da možemo ovo postići, nadamo se da su vam beta testiranja dokazala stabilnost igre”, dodali su iz studija.

The Crew izlazi u prodaju već 5. prosinca, a naš pregled igre možete očekivati kroz nekoliko dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:39