Glasine o novom Call of Duty naslovu

Prva slika iz nove Call of Duty igre

Nakon što smo imali priliku vidjeti prvu sliku iz novog Call of Duty naslova, na red su stigle i prve glasine o igri koju bismo trebali zaigrati krajem ove godine.

Portal Bubble News tvrdi kako ima dosta informacija o ovoj igri.

Za početak, igra bi trebala nositi naslov Call of Duty: Patriots, a Smith Black bi trebao biti jedan od glavnih likova igre. Novi CoD bi prema istim glasinama trebao izaći za PC, Playstation 4 i Xbox One dok ostale konzole neće biti podržane.

COD: Patriots bi trebao biti smješten u okružje Prvog svjetskog rata, no umjesto klasične ratne igre, navodno ćemo dobiti istu pomiješanu s elementima fantazije. Primjerice, jedan od glavnih likova (kojeg smo već vidjeli u nekom od prethodnih igara) će biti dio priče, no ne izravno, već u nekoj posebnoj alternativnoj stvarnosti. Hoće li se raditi o snu, nekoj drugoj dimenziji ili nečem trećem, ne znamo.

Osim multiplayera, igra bi trebala sadržavati i single-player mod koji će se moći igrati i kooperativno putem Interneta. Glasine govore i o kampanji koja treba trajati samo šest sati, no također se govori i o dodatnim pričama tako da igra ipak neće biti toliko kratka.

Ako je vjerovati svemu ovome, Call of Duty: Patriots će biti trilogija, a prvi dio ćemo dobiti 14. studenog ove godine.

Drugi izvor pak spominje ime “Blacksmith”, a najavu nove CoD igre koja bi bila smještena u moderno okruženje za razliku od Prvog svjetskog rata bismo trebali dobiti početkom svibnja.

Napominjemo još jednom da se radi o glasinama, a dok ne dobijemo službenu najavu igre, sve ovo treba uzeti s velikom dozom opreza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:16