Driveclub dobiva novi update

Driveclub dobiva novi update

Evolution Studios, developer Drivecluba izdaje ”značajni server update” kroz sljedeća 24 sata koji bi trebao značajno poboljšati performanse igre objavljeno je danas na Facebook stranici igre.

“Dodatna poboljšanja će uslijediti sa nedjelje na ponedjeljak, ali još uvijek imamo puno posla kako bismo popravili postojeće probleme prije nego vam damo neke veće i bolje vijesti. Biti ćete obaviješteni.” – stoji u objavi.

Evolution od izdavanja igre konstantno ažurira Driveclub i postavljaju dodatne servere, no još uvijek nisu razriješeni problemi koji su tu još od početka, a koji su igračima onemogućili spajanje na servere, pa čak i nemogućnost pristupu određenom sadržaju nakon što se uspijete spojiti.

Još uvijek ne postoji informacija o tome kada bi trebali vidjeti besplatnu verziju igre za PlayStation Plus servis. Planirano je bilo dati korisnicima PS Plusa igru besplatno, ali u ograničenom obliku, odnosno gdje bi dostupni bili samo određeni auti i staze. Izlazak je bio planiran za 7. listopad, zajedno sa osnovnom verzijom igre, ali je odgođen zbog problema sa serverima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:39