Deus Ex: Revison gradi novu budućnost za kultnu igru

Deus Ex: Revison gradi novu budućnost za kultnu igru

Puno o igri govori činjenica da 14 godina nakon što je izašla na tržište razni developeri i igrači u njoj još uvijek vide potencijal. Upravo se to događa sa kultnim Deus Exom, za koji se sprema Revision mod. Mali tim dizajnera iz studija Caustic Creative se primio posla i želi pokazati svoje viđenje originala kroz mod sa redizajniranom glazbom i okolišem.

Na njihovim službenim stranicama se može vidjeti velik broj screenova koji prikazuju kako bi sve to trebalo izgledati. Kao što se iz screenova može vidjeti Revision pokušava ponuditi “novi dizajn nivoa, estetski pravac i detalje prilikom izgradnje svijeta”. Developeri primarno žele zadržati karakterističnu atmosferu i “osjećaj” originalne igre koji je tako privlačio igrače, pa zato neće priču mijenjati na bilo koji način.

Deus Ex: Revision još uvijek nije spreman za preuzimanje, iako ga je Caustic Creative najavio za ranu 2014. Demo se može preuzeti već sada, ali ne sadrži novi soundtrack i ne sadrži sve promjene koje će mod imati u cijelosti, poput artističkog dizajna okoline. Ukoliko želite i sami možete provjeriti u kojem su stadiju završetka projekta developeri. Uz odličan uspijeh posljednjeg Deus Ex: Human Revolutiona i nedavno najavljenih budućih igara u sklopu Deus Ex: Universea, Revision bi mogao biti odličan razlog za vratiti se na početak i pogledati gdje je sve počelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:12