Crytek najavio novi MOBA naslov - Arena of Fate

Crytek najavio novi MOBA naslov - Arena of Fate

Danas su iz Cryteka najavili svoj novi projekt, dinamičnu 5 na 5 multiplayer igru Arena of Fate. Zanimljivo je da u objavi niti jednom nije spomenut termin MOBA, no službena stranica za igru kaže da je “besplatna akcijsko strateška igra”, što itekako zvuči kao nešto iz MOBA žanra.

Inače, ako ste zaboravili, MOBA znači “multiplayer online battle arena”, a Crytekova igra i u imenu ima riječ “Arena”. Cjelokupni izgled, veličina ekipa i izbor likova također daje naslutiti kako će Arena of Faith imati itekako velikih sličnosti sa naslovima kao što su LoL, Dota 2 i svaka druga igra iz ovog, sada već pomalo, prenapučenog žanra.

Za svoju “tematiku” Arena of Fate koristi dobro nam poznate likove. Većina ih je povučena iz raznih bajki, no ima i nekih stvarnih povijesnih ličnosti. Za sada se na službenoj stranici mogu naći imena Robina Hooda, Ivane Orleanske, Crvenkapice, Fenrira (koji će vjerojatno predstavljati i zločestog vuka) i našeg Nikole Tesle.

Developeri kažu kako će igra ući u beta testiranje na PC-u ovog ljeta, a ako želite, prijaviti se možete na službenoj stranici. Također na ovogodišnjem E3 sajmu bi Arena of Fate trebala biti igriva, tako da se više informacija o igri očekuje tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:03