‘PAO‘ NA GRANICI

Uhićen muškarac koji je u Sesvetama izbo ženu: Uhvatili su ga dok je pokušavao pobjeći iz zemlje

Muškarac stari 43 godine pronađen je nadomak graničnog prijelaza Goričan, a mogao bi se zbog napada suočiti s prijavom za pokušaj ubojstva

Ilustrativna fotografija

 Damir Skomrlj/Cropix

Zagrebačka je policija od srijede navečer intenzivno tragala za 43-godišnjim muškarcem koji je u stanu na sesvetskom području teško ozlijedio svoju partnericu i potom pobjegao.

Nakon što ju je ozlijedio nožem, dao se u bijeg, a zanimljivo je da ga je s odmakom od 17 sati policija uhitila nadomak graničnog prijelaza Goričan dok je bježao iz zemlje.

- Policijski službenici PU zagrebačke su u suradnji s Ravnateljstvom policije i policijskim službenicima PU međimurske provedenim intenzivnim mjerama traganja i operativnim radom danas oko 15.15 sati u blizini bivšeg graničnog prijelaza Goričan u autobusu stranih registarskih oznaka uhitili osumnjičenog 43-godišnjaka - rekla je zagrebačka policija.

- Osoba je pod nadzorom policije te će biti dovedena u službene prostorije Policijske uprave zagrebačke radi daljnjeg provođenja kriminalističkog istraživanja - dodala je policija.

Podsjetimo, riječ je o incidentu koji se u srijedu u 22:20 sati dogodio u stanu na području Sesveta. Tamo je 43-godišnji muškarac 45-godišnjakinju prvo fizički napao, a zatim je ozlijedio oštrim predmetom.

Kolima hitne pomoći 45-godišnjakinja je prevezena u KB Dubravu gdje su joj utvrđene teške ozljede.

Nakon što ga se kriminalistički obradi, najvjerojatnije će, kako stvari stoje, biti prijavljen za pokušaj ubojstva.

Napadač i žrtva imaju djecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 18:44