Unreal Engine 4 wallpapers
Vaša lokacija: Naslovna

Unreal Engine 4 wallpapers

Thursday, 12. July 2012. ivan

Unreal Engine je proizveo Epic Games, a prvi put je bio prikazan još davne 1998. godine u vrlo popularnom FPS-u Unreal. Iako je razvijen prvenstveno za FPS igre, ovaj engine se raširio na razne žanrove i do danas postao jedan od najpoznatijih pokretača modernih igara.

Zadnja inačica koja pokreće nove igre je Unreal Engine 3, a nedavno smo dobili vijesti o sljedećoj verziji. Tako smo imali priliku vidjeti Unreal Engine 4 slike te demonstraciju njegove moći kroz dva zanimljiva videa.

Proći će još neko vrijeme dok ne dobijemo prvu igru koju će pokretati Unreal Engine 4, a zasada vam donosimo 4 odlična wallpapera koje će cijeniti svaki zagriženi gamer.

wallpapers_10

Preuzmite Unreal Engine 4 wallpapers (1,18 MB).

Kategorija: Wallpapers (pozadine) Komentari Nema komentara »
Tagovi: ,Facebook preporuke
Djevojka dana - Nicole


Nicole
Pogledajte Gameland djevojku dana!

Vic dana

Problemi u pustinji
Sretnu se Amerikanac i Bosanac u pustinji. Amerikanac nosi na leđima telefonsku govornicu, a Bosanac nosi težak kamen na leđima. Prvo se začude, a onda se počnu smijati jedan drugom. Pita Bosanac:
- "Je li, bolan, šta će ti telefonska govornica na leđima?"
- "Pa znaš, ovdje ima svakakvih opasnih zvjeri. Recimo da sad naiđe lav - ja brzo uđem u govornicu i nazovem pomoć. A što će tebi taj kamen na leđima?"
- "Pa znaš, ovdje ima svakakvih opasnih zvjeri. Recimo da sad naiđe lav - ja samo bacim ovaj kamen i pobegnem."

Arhiva viceva dana