Započinje Alone in the Dark: Illumination beta testiranje

Atari javlja kako je beta testiranje njihove najnovije igre, Alone in the Dark: Illumination, na rasporedu od danas, 29. siječnja.

Igra će ponuditi nekoliko kampanja s više nivoa koje će vas provesti kroz uništenu zemlju Lorwicha u Virginiji te kroz duboku zemlju u kojoj ćete upoznati misterije zaboravljenog grada. Naravno, ovdje očekujte horde čudovišta s kojima ćete se boriti uz pomoć svjetla te si tako stvarati sigurna zone kroz inače mračne prolaze.

Ako se budete bojali ići sami, zanimat će vas kooperativni način igre u kojem mogu sudjelovati do četiri junaka. Bilo da odaberete Lovca, Vješticu, Svećenika ili Inženjera, morat ćete naučiti i dobro iskoristiti njihove posebne vještine kako biste preživjeli.

Kao dio pre-order paketa na Steamu, privatno beta testiranje će vam dati priliku da istražite single-player. A dok svi čekamo izlazak igre koji će se dogoditi tijekom proljeća ove godine, organizirat će se još jedno beta testiranje, a za sada je Atari poslao i nekoliko novih slika iz igre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:54