Započeo Final Fantasy XIV free trial

Započeo Final Fantasy XIV free trial

Iz Square Enixa su objavili kako započinje free trial, odnosno period od 14 dana tokom kojeg ćete moći igrati njihov MMORPG Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Na ovaj način se nadaju privući još igrača, jer očigledno, popularnost igre nije na razini koja se očekivala.

Instalacija se može preuzeti sa službenih stranica igre, a ona omogućuje, kao što smo već rekli, igranje igre 14 dana bez naknade. Tokom perioda će također biti prisutne određene limitacije. Maksimalni level koji ćete moći doseći je 20, a isto tako će vam pristup igrinim sadržajima biti ograničen.

Uz pokretanje pokusnog perioda, istovremeno je pokrenuta „Recruit a Friend“ akcija koja dodjeljuje nagrade unutar igre igračima koji pozovu druge da im se pridruže u igranju FF-a XIV. Ukoliko se pozvani igrač pretplati na 30 dana oba igrača dobivaju tzv. „Friendship Circlet“ koji povećava dobiveni xp u igri za 20 % dok ste ispod 25-og levela. Preporučitelj također dobiva i Aetheryte Pendulum koji im daje mogućnost teleportiranja do najbližeg novog igrača sa njihove liste prijatelja. Ukoliko se pak pozvani igrač pretplati na 90 dana, tada će preporučitelj dobiti zviždaljku za prizivanje draught chocoboa, mounta koji može prenositi dva lika istovremeno.

Inače, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, je nakon prošlogodišnjeg izlaska za PX 3 i PC u travnju ove godine dobio i svoju PS 4 inačicu, no čini se da baza igrača i dalje nije dovoljno velika. Ako ste ikad htjeli provjeriti kako FF MMORPG izgleda, onda je ovo prava prilika za to.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:44